Etin en lezzetli kısımlarından, kemik ile iç içe geçmesinden lezzetini alan Danaa kaburga.
Izgarada düşük ateşte uzun sürede kızarana kadar pişirin, tavsiye ızgarada et rengini değiştirmeye başladığında üzerine tuz ilave edin ve iki tarafında kızarmasına özen gösterin. 15-20dk içerisinde ızgara kaburganız kemiğinden ayrılana kadar pişmiş olacaktır.
Fırını önce 200 derecede ısıttıktan sonra 180 derecede biberiye ve baharatlar eşliğinde 2 saate kadar pişirebilirsiniz, isteğe göre üzerini fırın kağıdıyla kapatmanız tavsiye edilir.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.