Budanaa'nın bütün kaburgası 'Asado' 1.5 kg olarak hazırlanır.
Doğru pişirme ile siz de lezzetine inanamayacaksınız.
Bütün olarak gönderilen Dana Kaburga ya da Asado.
Kaburganın belli kıısmlarından özel kesim tekniğiyle hazırlanır ve 10 gün gibi bir süre ıslak dinlendirme uygulanır. Pişirmeden önce üzerini tos ve kırmızı toz biberle marine edin ve 180-200 derecede 4 saat pişirin lokum kıvamının tadına varın. Pişirme kağıdına sarmayı unutmayın! Afiyetle...
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.