Budanaa Gulaş 500 gr.
Budanaa Gulaş 500 gr.
Budanaa Gulaş 500 gr.

Budanaa Gulaş 500 gr.

Budanaa Gulaş! 

'Kontrfile Biftek' kısmından hazırladık. 

Asıl adını Macaristan'dan almış özel bir yemek türüdür. Dana Gulaş büyük parçalar halinde doğranarak hazırlanır, bol miktarda soğan ile uzun süre kısık ateşte pişirerek servis edilir. Uzun süre pişirildiğinde etin liflerine ayrılıyor ve tadına doyum olmuyor.

Pişirme Önerisi;

500 gr Gulaş etiniz için 250 gr soğanı yemeklik şeklinde doğrayın yağda kavurun ve ardından salçayla pembeleşene kadar kavurun, etinizi ekledikten sonra kavurmaya devam edin. Etleriniz mühürlendikten sonra kısık ateşte kavrulmaya bırakmadan önce su ekleyin ve uzun süre kaynamaya bırakın. 

Dana Gulaş yemeğinizi 2 saate yakın kaynatmanızı tavsiye ederiz. 

Afiyetle...

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR